Benedicte Adrian svarer deg

Tidligere «Dollie de Luxe»-jente og eks-idoldommer Benedicte Adrian (45) slipper sitt aller første soloalbum 17. november. Tittelen er «Desember».

På albumet har Benedicte selv skrevet en håndfull låter. Hun synger på norsk, fransk, engelsk og latin.

Nå kan du stille dine spørsmål til den kjente artisten. Hun svarer deg mandag fra kl. 11.00.
76 Liker

Hårklipp

Innsendt av: Julie Hanson

Ville bare si at selv om du kledde det lange håret veldig godt, så har du aldri sett kulere ut en sånn du var under Idol (og sikkert nå også)!! Var det en vanskelig avgjørelse å klippe seg?
Hei! Jeg avrunder dette nett-møtet med din mail! Jeg har fått mange kommentarer på mitt utseende og sier takk til alle som synes jeg holder meg godt og de som synes jeg er penere/kulere nå enn før. Smiger mottas med takk, men jeg er ikke ute på kjøttmarkedet... he-he! Da jeg så de første opptakene fra Idol og så meg selv i dommerpanelet med slitt langt hår, løp jeg til fisøren. Det var gøy å klippe lokkene og jeg bruker litt mer tid enn før på å stelle håret. Det er jo underholding i hvordan man ser ut også! Håper det gir folk lyst til å lytte til det jeg har å komme med! Jeg har brukt all min erfaring som julekonsert-sangerinne og musiker/menneske for å grave i dypet av min sjel (dette blir dypt) etter noe som rører, i kjent julemusikk og min egen nye julemusikk, og mener jeg har klart å destillere min helt særegne cocktail! God jul alle sammen! Det er ennå en stund igjen til julaften, men fy som tiden flyr! Best å planlegge i tide om ikke julestresset skal ta oss! Legg lista lavt så blir det ingen juleskuffelser!! Stor juleklem til alle mine sjelefrender.

Hilsen Benedicte Adrian
81 Liker

Hei!

Innsendt av: Terje

Takk for hyggelig julehilsen (litt tidlig)som jeg fikk av mine kolleger på Sterling OSL-NCE 17/9.
Sterling er jo ikke lenger blant oss, men det er heldigvis du!
Endelig en soloplate, dette har vi ventet på! Måtte det ikke bli den siste.PS: Hvis ikke den nydelige "Touched By An Angel" er med på plata, vet jeg jammen ikke om det blir riktig jul i år...

God Jul, det ønsker jeg deg:):)
Touched by an Angel er med og jeg håper du får deg ny jobb! Juleklem til deg!

Hilsen Benedicte Adrian
80 Liker

Gladnyhet for alle Dollie-fans!

Innsendt av: Smule

Hei Benedicte!
"Første akt" og opptak fra WW på Slottsfjellet er blant mine kjæreste eiendeler! (Har - og liker Lady O'Hara's theme også!)Skikkelig hyggelig at du dukker fram på denne måten! Hvor har du hentet inspirasjon i arbeidet med denne skiva?
Hei!

Jeg har hentet inspirasjon fra dypet av min sjel... Godt å treffe andre sjeler der nede!

Hilsen Benedicte Adrian
83 Liker

Hvorfor ventet du så lenge med å gi ut solo cd?

Innsendt av: Victor

Hei Benedicte, hvorfor ventet du så mange år før kom med din egen solo cd? Igår fikk jeg cd plata di i posten fra cdon.com (heldig jeg som fikk den før den er til salg i butikken). Jeg er bare helt overveldet over plata, har spilt den 3 ganger alt og den blir bare bedre og bedre hver gang jeg hører den. Fantastisk låtvalg, og din versjon av "Deilig er jorden" er majestetisk nydelig. Flott variasjon av sanger, heldigvis ikke de typiske julesangene, samt nydelige arrangementer gjør dette til en av de beste platene jeg har hørt på lang tid. Og du synger så utrolig nydelig. Tusen takk, denne platen rører ved noe helt spesielt hos meg iallefall. Du fortjener stor suksess. Hilsen Victor.
Tusen hjertelig takk! Dette må vel være min favoritt-mail! Jeg flyttet til Frankrike for ti år siden og mine barn er nå 6 og 8 år gamle. Jeg har sunget litt her og der og skrevet masse låter, men tiden har flydd fra meg! Har ikke tenkt til å vente så lenge med neste plate om jeg f¨år det som jeg vil... Stor juleklem til deg!
Hilsen Benedicte Adrian
100 Liker

hei benedicte

Innsendt av: Oddbj

Hei der...har vært på konsert med deg flere ganger og synes du er en dyktig artist med en fantastisk stemme....første gang på konsert var i Trondheim på ,,The rits....da dere turnerte med rock vs opera....solo plata di kommer jeg definitivt til å kjøpe...kommer du til å turnere i norge med dette matrialet....kansje konsert i trondheim igjen,,,.Hilsen Oddbjørn
Hei!! Jeg vurdere evt en liten turne til neste år, men da må jeg få med meg tunge samarbeidspartnere så vi får råd til skikkelig lyd og lys, ellers er det ingen mening i det... Liker ikke fort og gæli-jobbing!

Hilsen Benedicte Adrian
82 Liker

sangen du sang på Senkveld..

Innsendt av: Tor Erik S

Er en sang min generasjon er vokst med hver jul, da det er laget en tegnefilm til nettopp denne sangen. Den handler om en gutt som lager en snømann av den første dalende snøen, som får magiske evner og flyr avsted. En utrolig vakker sang!
Har du sunget inn denne på platen så står jeg først i køen mandag morgen..
Mvh
en som har vært fan i snart 25 år(er nå 32)
Ja, da må du bare gå og kjøpe, for "Walking in the Air" er med"!!

Hilsen Benedicte Adrian
97 Liker

Herrenavn

Innsendt av:

Hvorfor har du et guttenavn til etternavn?
Hvilken sang har du sunget på latin?
Hei! Det er en familie-historie som ledet til at min familie endte opp med et mallomnavn til etternavn. kunne like gjerne blitt Johannessen, faktisk, som min bestefar Birger!

Hilsen Benedicte Adrian
96 Liker

Min hvite mage

Innsendt av: B

Sitter å hører på sangen nå.Kjempe sang!..Men hvor i alle dager kom inspirasjonen til denne sangen fra?
Sangene faller liksom inn ihodet på meg! En litt utav-kroppen-opplevelse faktisk!

Hilsen Benedicte Adrian
95 Liker

Gratulerer med endelig soloplate!!!

Innsendt av: Ingrid-Merethe Berget

Hei! Gratulerer så mye med soloplate! Hvordan føles det å være ute med sin helt egen soloplate? Er du redd for kritikken du kommer til å få? Kommer vi til å få se deg mer i Norge, nå som du kommer ut med plate? Og har dette gitt mersmak, slik at det kanskje kommer flere plater? Stor klem fra en som gleder seg til plate!
Hei! Jeg er faktisk ikke redd for kritikken, men jeg innrømmer at den kan ha noe å si for platesalg og evt videre muligheter for å skaffe budgett til andre prosjekter etc... Men plata har blitt slik den skulle bli. Helt i min stil! Så da får det bare briste eller bære!!!

Hilsen Benedicte Adrian
95 Liker

På nett

Innsendt av: Helle(dussen)

Siden du nå er tett på nett... Er du på nett? Type nettside, Facebook, Myspace eller no?
www.benedicteadrian.no

Hilsen Benedicte Adrian
78 Liker

hei søta

Innsendt av: H

hvem er dine favorittartister å hvem ville du gjerne sunget duett med?
Hei! Jeg har mange favoritt-sanger og favoritt-artister! Hadde vært gøy å synge duett med Silje Nergaard eller Prepple i DumDum Boys. Kunne også vært fint å flørte litt i en duett med Jens Pigernes i Penthouse Playboys.

Hilsen Benedicte Adrian
83 Liker

Hei Benedicte ;)

Innsendt av: Terje S Skaarhaug Larvik

Lenge siden sist, husker du Image tilbake på 80 tallet, jeg jobbet som tekniker(spilte også litt piano) bl.a.. i 1982-83...

Lykke til med ditt nye album, og ha en fin jul.
Fint å se deg hjemme i gamlelande igjen....;)
Kjære Terje! Så utrolig hyggelig at du tar deg tid til å sende en melding! Klart jeg husker backing-bandet Ingrid og jeg hadde med på minst 120 spillejobber landet rundt... det var tider! Det var da jeg lærte å bite ifra meg, he-he!
Stor juleklem til deg!
Hilsen Benedicte Adrian
77 Liker

Stilsjanger på nytt album

Innsendt av: HegeM.

Hei du med den fantastiske stemmen!

Får ennå frysninger av enestående fremvisning av WW i Holkmenkollen. :) Gode minner.

I hvilken sjanger vil du plassere ditt nye albumet?
Tusen takk for herlig melding! Ettersom Which Witch fikk Spellemannprisen i Åpen Klasse men likevel også ble kategorisert som underholdningsmusikk eller pop pop/rock i platebutikkene, så tror jeg at Desember er en pop-plate med klassiske elementer. Men jeg har alltid vært vanskelig å sette i bås... :-)

Hilsen Benedicte Adrian
86 Liker

Endelig!!!

Innsendt av: Unni

Tusen takk for at du endelig gir ut et soloalbum!!
Også et jule-album!!!
Glad i julen og du har en nydelig stemme og jeg gleder meg til å kjøpe cd'n og høre den.Hørte akkurat"det ønsker jeg meg" på radio.Stemmningsfull og fin!
Er også veeeeldig glad i Frankrike;hvor i Frankrike bor du?
Og så,slev om det er tidlig..,GOD JUL!
Hei! Jeg bor helt sør. Mellom Nice og Marseille. Har det veldig godt der, men føler meg priviligert som kan tillate meg å holde så god kontakt med Norge. Jeg blir jo aldri fransk i sjel!

Hilsen Benedicte Adrian
95 Liker

Takk

Innsendt av: Siri 34

Tusen takk for at du er du..jeg liker musikken din veldig godt og er litt stolt over at du fremdeles er i "gamet":)
Takk for den! Jeg må jo være som katta som har 9 liv! Det gjelder å aldri gi opp når man har noe på hjertet!

Hilsen Benedicte Adrian
95 Liker

Gratulerer med ny plate! :)

Innsendt av: Asle

For det første; gratulerer med ny plate!

Har det gitt mersmak å gjøre sin egen skive, og tror du at det blir flere solo-plater fra deg?
Hei! Ja nå føler jeg bare at jeg har begynt om igjen! Har flere prosjekter/plater i hue og får selvfølgelig blod på tann ettersom tilbakemeldingene på Desember er så positive! Men enhver god plate tar det tid å lage, så jeg lover ikke at det kommer noe nytt sånn helt med det første!

Hilsen Benedicte Adrian
75 Liker

Innsendt av: Janne

Hva heter gruppa du sang med i Frankrike. Har lett, men finner det ikke ut. Det var nydelig
Hei! Jeg spilte faktisk inn en sang under gruppe-navnet O`Hara.Låten het Mary O`Hara og det finnes en video samt en promo-cd, men dette prosjektet knela og ingenting ble utgitt. Jeg var 8 mnd på vei med min førstefødte og en av mine to samarbeidspartnere på dette prosjektet er nå død, så dette blir nok bare et kuriøst sidestykke i min karriere. Men tanken om irsk-inspirert pop-musikk med folkemusikk som inspirasjon er ikke dum!

Hilsen Benedicte Adrian
84 Liker

Den förste tiden

Innsendt av: Hege

Hei Benedikte

Jeg har nettopp skaffet meg Förste Akt og Dollies Dagbok på CD, og hörer på dem igjen nå for förste gang på 20 år.
Og jeg blir imponert over kvaliteten! Var dere ikke bare 16 år...? Feministiske tekster og allt!

Så dyktig som du var da, og om Idol hadde funnets da, hvordan hadde gått for deg om du hadde deltatt, tror du?

Hei! Tror jeg hadde dødd av nervøsitet om jeg hadde vært med på Idol som 15- 16-åring, men jeg hadde kanskje stilt! Verden har faktisk forandret seg en del siden dengang. Da jeg begynte i bransjen hadde vi bare en tv-kanal og sendetiden begynte rundt kl 17 på ettermiddagen og varte til ca midnatt. Da var det virkelig stort å komme på tv!

Hilsen Benedicte Adrian
76 Liker

Turné (i Norge)

Innsendt av: Erik S. K.

Hei! Jeg lurte på om du har tenkt deg på turné (i Norge). I så fall hvor og når?
Har tidligere vært innom www.adrianbjoernov.no, men den er ikke aktiv nå. Har du egen hjemmeside for fans osv.?
Gleder meg veldig til dette albumet!
Hei! Jeg har akkurat fått siden min opp og stå! benedicteadrian.no Foreløpig blir det ingen turne, men jeg skal synge i Oslo Konserthus på Frelsesarmeens Julekonsert 30 november.
Hilsen Benedicte Adrian
77 Liker

Brødrene dal

Innsendt av: Tore

Først av alt. Du er en fantastisk sanger, og en av landets peneste damer.
Jeg var på en framføring for mange år siden der du var med Brødrene Dal. Tror tittelen var "Jakten på Vikingsverdet" eller noe lignende
Det jeg lurer på er om den musikken som ble framført der er mulig å få tak i på CD. Fikk forøvrig tatt et veldig bra bilde sammen med deg der:)

Lykke til videre
Hei!Takk for smigrende mail!
Hyglig at du fikk med deg meg som Kristin Lavvannsdatter! Det var veldig morsomt å være med på!Det ble utgitt en CD, men jeg tror det blir relansering og DVD om ikke altfor lenge. Det er det i alle fall muligheter for!
Hilsen Benedicte Adrian
89 Liker

Date

Innsendt av: H

Må bare si jeg har vært en stor beundrer av deg i 20 år!! Blitt singel..klar for date snart!!!??? Lykke til videre!!
Jeg var klar i sikkert 20 år men nå er jeg gift! Lykke til!
Hilsen Benedicte Adrian
85 Liker

tatt toget til ski?

Innsendt av: Jens S.

Hei B!

Hvis ikke du har, så har du ei som ligner veldig?

Klem

Jens S.
Kanskje jeg skulle ansette henne som look-alike!

Hilsen Benedicte Adrian
81 Liker

kjælenavn

Innsendt av: joffe

Er det sant at kjælenavnet ditt er "Benny"?
Hei!

Ja jeg går under, Benny, Bønna, Dictus, Dida, Syrran og i Frankrike kaller de meg ofte Bene, så med alle de kallenavnene må jeg nesten tro at jeg er et kjært barn! Håper du også har mange kallenavn!
Hilsen Benedicte Adrian
81 Liker

hei!

Innsendt av: hilsen en stor fan!

jeg vil bare si at jeg er en sor fan. vi har video fra jeg var 2-3 år hvor jeg sto klistret til tv-skjermen og så which witch. jeg har ventet i kanskje 15 år på at du skulle komme ut med en solo cd. jeg gleder meg sinnsykt mye til mandagen så jeg kan kjøpe den. var på de gangene du var påp juleturne med jan werner, det var utrolig nydeli. synes du har den vakreset estemmen jeg noen gang har hørt. skal du være idoldommer neste gang idol skal sendes? skal du synge i trondheim igjen snart/engang?
Kjære deg! For en rørende mail! Jeg har jugd på meg en barndom i Trøndelag iogmed at jeg bodde på gård og sang Lucie i midnattsoperaen "Olav Engelbrektsson" fem somre på rad! Vet ikke når jeg kommer oppover, men jeg kommer sikkert til Trondheim igjen! Håper du liker plata mi! Juleklem til deg!

Hilsen Benedicte Adrian
78 Liker

Solo

Innsendt av: Anne Grete

Hei Benedicte

Hvordan føles det med et eget album? Gleder meg virkelig til å høre deg synge på fransk.
Ønsker deg og familien en god jul og et riktig godt nyttår.Det var supert at Dollies første tre album også kom ut på cd.
Stå på og for all del fortsett med å gi ut plater.
Hilsen Anne GreteHei! Det er sånne som deg som inspirerer meg til å gi ut plate! God jul selv!

Hilsen Benedicte Adrian
94 Liker

Hei Benedicte

Innsendt av: Kaja Wiese

Jeg har alltid hatt lyst til å lære å synge. Vet du om Ingrid Bjørnov gir sangtimer.

Du er fantastisk god til å synge. Har en del plater og gleder meg til denne. Skal kjøpe den så fort den er i buttiken.
Hei! Du må nok finne deg en annen sang-pedagog, for Ingrid har gitt etpar pianotimer en gang i forrige århundre, men ikke sangtimer! Selv har jeg faktisk vært sangkonsulent i forbindelse med plateinnspillingene til et fransk rockeband som heter HiFi Club. Skikkelig underground. Like lærerikt for meg som for dem. Lykke til!

Hilsen Benedicte Adrian
81 Liker

Endelig!

Innsendt av:

Hvor lenge har du vært svanger med albumet? Hvilken sjanger vil du plassere det i?
Hei! Jeg har jobbet med denne plata siden januar i år. Den er faktisk kategorisert i sjangeren pop pop/rock. Jeg kan leve med det, selv om jeg alltid har likt å blande inn rock- og opera-elementer i det jeg gjør.

Hilsen Benedicte Adrian
89 Liker

daza

Innsendt av: Chris

Hvorfor synger du ikke på samisk?
Ja, si det! Kan ikke si jeg kan et eneste ord på samisk, men i og med at jeg synger på engelsk, norsk, fransk og latin på plata, så skjønner jeg forsåvidt hvorfor du spør! Hadde faktisk vært skikkelig tøft å kunne ta en sang på samisk, men jeg vet ikke hvem som kunne lære meg det verken her i Oslo eller i Provence hvor jeg bor.

Hilsen Benedicte Adrian
88 Liker

Platen

Innsendt av: Egil

hei hvliken av sangene på platen er din personlige favoritt?
Hei! Nå for tiden er det Kyrie og Benedictus. Det hender at det er Midt i hårdest vinter og Cantique de Noel (O Helga natt). Kommer an på hvilken dag det er og hvilket humør jeg er i.

Hilsen Benedicte Adrian
90 Liker

:)

Innsendt av: Ole

hvordan reagerer du om du blir kilt under bena og hvorfor ?
Spørs hvem det er som kiler og hvorfor... Ærlig talt jeg tror jeg skal konsentrere meg om mer interessante spørsmål...

Hilsen Benedicte Adrian
73 Liker

:)

Innsendt av: Veronica

Hei!
Jeg husker du sang en sang som het "Touched by an angel" som du hadde laget selv på noen av julekonsertene med Sandefjord jentekor, den er så vakker, planer om å spille den inn? Håper at den er med på denne platen :) Jeg sang selv i jentekoret, og konsertene med deg er det flotteste jeg har vært med på! Ble så glad da jeg hørte du skal gi ut soloalbum. Lykke til! Klem fra Veronica
Touched by an angel er med på plata! Jeg er rørt over at julekonsertene våre gjorde inntrykk på deg!! Hils koret og dirigenten (regner med det er Vesta fremdeles)samt Jan Jensen selvfølgelig!!

Hilsen Benedicte Adrian
91 Liker

Hva slags musikk liker du ?

Innsendt av: Jostein E.

Hei og takk for fin musikk og sang.

Hva slags musikk liker du selv best å høre på når du skal slappe av med deg selv ?

Hvor mye liker du John Denver og Joan Baez ?
Jeg liker godt å høre på Ane Brun for tiden, samt Marit Larsen! Og så liker jeg godt en del franske artister som Calogero, Stanislas og Zazie. Nå kan du gå på You Tube og sjekke det ut! Veldig lite John Denver og Joan Baez... Jeg er flaska opp på Beatles, Mozart, ABBA og Kate Bush. Lurer på hvorfor du forbinder meg med John Denver og Joan Baez????

Hilsen Benedicte Adrian
80 Liker

Røyking

Innsendt av: siri

Røyker du?
Nei! Men det kan bli en fest-sigar. Veldig biologisk. Dette er noe jeg ikke har begynt med før de siste par åra, og det kan absolutt ikke anbefales for stemmen!

Hilsen Benedicte Adrian
80 Liker

Angus

Innsendt av: Bon Scott

Hei Benedicte,

Er det riktig at Angus Young er med på den nye skiva?
Absolutt ikke! Burde han vært det??? Skal tenke på det på neste plata...

Hilsen Benedicte Adrian
94 Liker

Navnet ditt!?

Innsendt av: LSKgutten3

Heter du Adrian til etternavn?
Hei!

Etter at jeg giftet meg fransk har jeg fått nytt etternavn og Adrian er således nå mitt mellomnavn. I Frankrike lyder jeg Madame Mouton, og må innrømme at jeg føler meg utgammel når folk sier "Madame", men sånn er det bare i Frankrike! Skjønner plutselig hvorfor Diana Ross begynte å kalle seg fru Næss, dvs Misses Næss, men Miss Ross! (Frøken Ross) på scenen. He-he!

Hilsen Benedicte Adrian
75 Liker

Kommer Which Witch på DVD?

Innsendt av: Roffe

Jeg tror den kunne gjort det godt som vorspiel underholdning. Og jeg håper jo da selvsagt også opptakene er fra de originale oppsetningene med Jahn Teigen som bøddel! Det er nok flere enn meg som sitter der ute og venter på at dette skal skje.
Hei!

Which Witch kom ut på DVD for mange år siden!! Gå imm på www.whichwitch.no (eller var det . com?) Mener den kan bestilles der, om den ikke er utsolgt! Ønsker deg/dere et riktig trivelig nachspiel! - Kjenn forresten på det ordet! Fantastisk for en som har hatt tysk på skolen... tror jeg må bruke det ordet i en sang en gang!

Hilsen Benedicte Adrian
83 Liker

Kilen

Innsendt av: Per

Hei Benedicte!

Du er en flott dame med en flott latter.
Hvor kilen er du under føttene og hva syns du om å bli kilt der? :-)
Tja... jo jeg er vel kilen under føttene, men jeg er også usannsynlig kilen bak knærne! Er du??? Kanskje det er tegn på musikalitet!?

Hilsen Benedicte Adrian
73 Liker

Presse

Innsendt av: Tommy

Opplevde "Dollie" fra min tid som 1/2-7 seer, og som annen ungdom fulgte med karieren en stund. Hvordan synes du pressen har forandret seg med tanke på deg som artist, og artister generelt? Husker et stort oppslag om at det faktisk ble brukt P-piller. Jaktes det like mye privat person nå som før, eller er det musikeren og produktet du tilbyr som er målet?
Hei!

For meg er det musikken og det jeg lager som er målet for meg å få fram, men pressen tenker naturligvis salg av eget blad/avis. Det kan gi mange rare utslag. De leter etter sensasjoner, naturlig nok. Synes at ettersom jeg har blitt eldre og mer erfaren, så blir jeg tatt mer på alvor også. Det liker jeg! Men generell presseutvikling går mer i retning harselas med kjendiser som er kjent for å være kjent... Akkurat nå er jeg svært glad for å være aktuell med plate - min første solo-plate,- og får lov til å snakke om den!!

Hilsen benedicte adrian

Tidligere intervjuer

Uke 3: Eksperten svarer

Uke 3: Eksperten svarer

SPESIALTILBUD TIL ABONNENTER AV DINE PENGER+ ABONNENTER: Hver uke kan du få svar på spørsmål i nettmøter med Hallgeir Kvadsheim. Du kan spørre om hva du vil innen privatøkonomi: sparing, skatt, aksjer, forsikring, fond, lån og renter, arv, boligjus, samlivsjus med mer. Det er bare abonnenter på DINE PENGER+ som kan lese svarene, men alle kan stille spørsmål. (PS: Husk at spørsmålene og svarene kan leses av flere, så ikke legg inn private detaljer).
Uke 2: Eksperten svarer

Uke 2: Eksperten svarer

SPESIALTILBUD TIL ABONNENTER AV DINE PENGER+ ABONNENTER: Hver uke kan du få svar på spørsmål i nettmøter med Hallgeir Kvadsheim. Du kan spørre om hva du vil innen privatøkonomi: sparing, skatt, aksjer, forsikring, fond, lån og renter, arv, boligjus, samlivsjus med mer. Det er bare abonnenter på DINE PENGER+ som kan lese svarene, men alle kan stille spørsmål. (PS: Husk at spørsmålene og svarene kan leses av flere, så ikke legg inn private detaljer).
Uke 1: Eksperten svarer

Uke 1: Eksperten svarer

SPESIALTILBUD TIL ABONNENTER AV DINE PENGER+ ABONNENTER: Hver uke kan du få svar på spørsmål i nettmøter med Hallgeir Kvadsheim. Du kan spørre om hva du vil innen privatøkonomi: sparing, skatt, aksjer, forsikring, fond, lån og renter, arv, boligjus, samlivsjus med mer. Det er bare abonnenter på DINE PENGER+ som kan lese svarene, men alle kan stille spørsmål. (PS: Husk at spørsmålene og svarene kan leses av flere, så ikke legg inn private detaljer).

Faste spaltister